title: Einleitung zu "Geist der Kochkunst" creator: Harth, Dietrich subject: ddc-000 subject: 000 Generalities, Science publisher: Manutius-Verlag contributor: von Rumohr, Karl Friedrich date: 1994 type: Book Section type: info:eu-repo/semantics/bookPart type: NonPeerReviewed format: application/pdf identifier: https://archiv.ub.uni-heidelberg.de/volltextserverhttps://archiv.ub.uni-heidelberg.de/volltextserver/18957/1/Harth_Einleitung.pdf identifier: DOI:10.11588/heidok.00018957 identifier: urn:nbn:de:bsz:16-heidok-189576 identifier: Harth, Dietrich (1994) Einleitung zu "Geist der Kochkunst". [Book Section] relation: https://archiv.ub.uni-heidelberg.de/volltextserver/18957/ rights: info:eu-repo/semantics/openAccess rights: http://archiv.ub.uni-heidelberg.de/volltextserver/help/license_urhg.html language: ger